fbpx

private & offentlige events

VI LØSER ALLE FOTO- OG VIDEOOPGAVER TIL DIN EVENT

Du har måske lyst til at forevige din bryllups- eller havefest fra oven med alle dine venner og familie samlet? Eller skal din afdeling på arbejdet have taget et gruppefoto på taget af firmaets hovedkvarter?

Eventfilm og -foto af markeds- og festivalpladser, B2B arrangementer, konferencer, koncerter eller sportsbegivenheder giver jer et fotomateriale, der skaber trafik på hjemmesiden og gør firmaet interessant for nye kunder og skaber dialog på de sociale medier.

Der er flere gode grunde til at vælge en professionel fotograf til at dække din event. Selvfølgelig kan du dele de store øjeblikke med gæsterne bagefter, men eventbilleder er også gode i marketingsammenhæng. Brug billeder og video på sociale medier, nyhedsbreve, hjemmeside, flyers og bannere.
Og er det en tilbagevendende begivenhed, er det selvfølgelig oplagt at bruge årets billeder til at promovere næste års event.

Vi er stolte over at arbejde med disse brands

Event Video Showreel

Debra Stokes

"Vi bestilte Yardbird til at lave video og foto af vores produktdemonstration på ITS-messen i Bella Center og vores VIP reception i Tivoli, København.

Kevin og Rasmus var en fornøjelse at arbejde med, og jeg var virkelig glad for resultatet.

Jeg vil helt sikkert bruge Yardbird igen." 

Debra Stokes
Vice President, Marketing, Communications, Product Management

Local Motors Logo

PLANLÆGGER DU EN EVENT?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.