Google ads / ppc

Få flere kunder med Google Ads

En pengemaskine for Google, men måske også for dig. Vi er eksperter i at få små budgetter til at række længst muligt.

Businessman

Referencer

Verdens største annonceplatform

Mens SEO (søgemaskineoptimering) er en fantastisk langsigtet strategi, er Google Ads genvejen til toppen af Google. Til gengæld skal man betale for det. 
Skal du bruge Google Ads eller ej?
Det afhænger selvfølgelig af din forretning. 
Google er (først og fremmest) en søgemaskine og for at få success med Google Search Ads skal dit produkt være noget folk søger efter og er interesserede i. Et oplagt eksempel kunne være alle former for webshops, men også B2B, advokater, håndværkere og mange andre. Hvis du kan løse et problem eller behov nogen har, er Google Search Ads fremragende.

Ideer

"Yardbird optog video og foto af vores produktdemonstration på ITS-messen i Bella Center og vores VIP reception i Tivoli, København.

Kevin og Rasmus var en fornøjelse at arbejde med, og jeg var virkelig glad for resultatet.

Jeg vil helt sikkert bruge Yardbird igen."

Debra Stokes
Vice President, Marketing, Communications, Product Management
Local Motors Inc.

"Det er utroligt godt arbejde.

Vores online presence har aldrig været så godt pimpet."

Anders Hjort Straarup
Anders Hjort Straarup
Partner
yogo.dk

Process

Sådan arbejder vi med Google Ads

ANALYSE

Søgeords- og konkurrentanalyse er grundlaget. 
Hvad søger folk efter? Hvad gør evt. konkurrenter? 
Hvem er i målgruppen?

STRATEGI

Vi udarbejder en strategi for annonceringen og aftaler et budget. 

OPSÆTNING

Vi opsætter din Google Ads konto på den mest hensigtsmæssige måde, og laver annoncerne. 
Vi installerer et script på dit website, der sporer konverteringer. På den måde kan vi se, præcis hvilke annoncer og søgeord der fører til salg/konvertering.

OPTIMERING OG TEST

Ud fra A/B test optimerer vi jeres kampagne og I får dermed lavere klikpriser og højere konverteringsrate.

RAPPORTERING

Rapportering og evt. justering af budget mv.

Hvad er Google Ads?


Google Ads blev lanceret i år 2000 som Google Adwords og blev hurtigt den foretrukne måde at annoncere på nettet på. Google Adwords skiftede i år 2018 navn til Google Ads, men mange bruger begge navne i flæng.
I dag er Google Ads både tekstbaseret søgning (på google.com), displayannoncer (på et væld af hjemmesider) og ikke mindst videoannoncer på Youtube. 

Den største del, og også den som de fleste benytter, er stadig tekstbaseret søgning, altså de små tekstannoncer der kommer over og under Googles såkaldt organiske resultater. Med andre ord: Vil du HELT øverst på Google er der ingen vej uden om betaling. 

Google Display er et andet ord for bannerannoncer, og består af billeder eller video og tekst. De vises IKKE på Google, men på millioner af andre hjemmesider, som er partnere med Google. Displayannoncer er meget effektive til retargeting, altså de små annoncer der liiige minder dig om de sko du så på forleden, men ikke købte. Hvis det gøres rigtigt, kan det være rigtig effektivt. 

Youtube er verdens andenstørste søgemaskine, og det er muligt at lave videoannoncer før og under videoer. 

Hvad koster Google Ads?


Google Ads fungerer som en auktion
Google Ads koster så meget eller så lidt, som du er villig til at betale. På nogle søgeord er konkurrencen meget høj, og så kan man se klikpriser på flere hundrede kroner. På andre søgeord er der meget lidt konkurrence, og kan klikprisen være målt i øre. 
Du betaler ikke pr. visning af annoncen, kun for klik. 

Placering af en given annonce afhænger dog ikke kun af det højeste bud. Det afhænger også af en såkaldt kvalitetsscore, som er et udtryk for, hvor relevant Google synes din annonce er i forhold til dit søgeord og din landing page. 

Frem for at fokusere på prisen, giver det mere mening at fokusere på ROI eller investeringsafkast. Altså, tjener jeg flere penge end jeg bruger... Gør du ikke det, gør du noget galt. 

Få uforpligtende potentialeanalyse

Lad os gennemgå din Google Ads konto og komme med konkrete tips til forbedring og optimering. Helt gratis og uforpligtende.
Kontakt os nu
homepencilmagic-wandphone-handsethistorycrosschevron-down