luftfoto med drone

Med en drone kan vi levere luftvideo og luftfoto af din ejendom, grund eller marker til både privat og kommerciel brug til en langt mere overkommelig pris end tidligere, fordi driften af en drone er langt billigere end på et fly eller en helikopter.

Luftfoto Søerne
Luftfoto Bispebjerg Hospital

I gamle dage kunne man ikke besøge en landejendom uden på et eller andet tidspunkt at støde på det obligatoriske luftfotografi af gården og de tilstødende marker. Det er en gammel og hyggelig tradition, som oven i købet har stor effekt – folk stimler altid sammen om et luftfoto, fordi det anderledes perspektiv giver et nyt syn på det, man tager for givet.

GALLERI

Vi indgår partnerskab med ejendomsmæglere om at producere dronefoto eller dronevideo der sælger, hvor drømmeboligen, -grunden eller -området præsenteres fra oven i et nyt perspektiv for kunden.

Vi samarbejder med tegnestuer om at lave dronefilm og luftfotos af nybyggerier, som benyttes i videopræsentationer, når bygherren skal lancere lejlighedskomplekser for nye potentielle kunder undervejs i processen, eller når byggeriet står færdigt.

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er stolte over at arbejde med disse brands

HAR DU ET PROJEKT?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.