Dronefoto af solnedgang over Amalienborg, Marmorkirken, Amaliehaven, København

Luftfoto med drone

I gamle dage kunne man ikke besøge en landejendom uden på et eller andet tidspunkt at støde på det obligatoriske luftfotografi af gården og de tilstødende marker. Det er en gammel og hyggelig tradition, som oven i købet har stor effekt – folk stimler altid sammen om et luftfoto, fordi det anderledes perspektiv giver et nyt syn på det, man tager for givet.

Med en drone kan vi levere luftvideo og luftfoto af din ejendom, grund eller marker til både privat og kommerciel brug til en langt mere overkommelig pris end tidligere, fordi driften af en drone er langt billigere end på et fly eller en helikopter.

Vi indgår partnerskab med ejendomsmæglere om at producere dronefoto eller dronevideo der sælger, hvor drømmeboligen, -grunden eller -området præsenteres fra oven i et nyt perspektiv for kunden.

Vi samarbejder med tegnestuer om at lave dronefilm og luftfotos af nybyggerier, som benyttes i videopræsentationer, når bygherren skal lancere lejlighedskomplekser for nye potentielle kunder undervejs i processen, eller når byggeriet står færdigt.

Med entreprenører evaluerer vi løbende byggerier og konstruktioner ud fra det unikke billedmateriale, vi kan levere, når vi benytter en drone.

Priser på dronefoto fra kr. 2000 ekskl. moms. Se mere under priser.